dimecres, 18 de juny del 2008

Additius a la cocaïna


www.Tu.tv

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bufaa!! Quan vaig fer el curs de drogues amb Energy Control, vam parlar de la Coca. Sabia que tenia additius com el cautxú, però.. àcid sulfúric!! Mare meva, ja entenc perquè deteriora el tabic nasal el seu consum continuat.
A classe deien: - Deteriora el calci de l'òs del nas i la gent molt rica que en consumeix habitualment es reconstrueixen el nas amb platí.-
Mare meva amb els "alternativa platino"... PENYA! QUE NO CAL FOTREU'S AIXÒ! CONSTRUIU LA VOSTRA PERSONALITAT EN BASE ALTRES COSES, JODER! Un ha de ser com és i començar-se a acostumar a conviure amb la seva pròpia persona, no amb la persona que semblen ser a partir de qualsevol substància. Al cap i a la fi, hi ha moltes coses importants amb què gastar el temps (i els diners...). Si els motius de consum de substàncies són per alterar les nostres realitats (en alguns casos és divertit, però no deixa de ser una alteració) més val que comencen a pensar en què és el que no ens agrada de la nostra realitat personal per canviar-ho i no deixar-nos una pasta del mil en tota aquesta merda. Les vies d'escapament són temporals. Els danys colaterals poden ser per sempre. Els problemes persisteixen si la nostra única manera de fer-los desaparèixer és distorsinant-los a estones. Hem d'aprendre a enfrontar-nos a tot això. Només tenim un cos i hem de ser conscients de com el volem tractar.