dimarts, 10 de juny del 2008

Un dia no molt corrent

Avui esta essent un dia bastant intens, apart de la feina. Avui, segon dia de la vaga de transportistes, la gent en comença a parlar-ne força. Hi bé s'ho mereix un tema així. Camions de gasolina escortats per la policia, supermercats on no els hi queda ni la mitat de l'estoc (com l'Àrea de Guissona, encara que he vist un camió seu circulant). Avui m'he imaginat que passaria si dures una setmana, us imagineu tornar a casa i tenir por perquè et robin la compra? Mare meva! Bueno al tema, que jo personalment estic en contra de la vaga. No per tot el ja dit, ni molt menys, sinó perquè crec en l'alt impost en combustibles, tu contamines, tu pagues.
La solució que jo veig es que els que els contractistes dels transportistes els hi apugin els sous (reconec que ho dic sense saber-ne del tema).
La cosa és, desprès de tot això ens donarem compte de que vivim esclavitzats pel petroli? Esper-ho que aquesta sigui una de les conclusions a treure desprès de la vaga. Perquè recordem que ja arrossega dos morts i dos detinguts (en tota la península) www www www

I les accions de les empreses que fabriquen bicicletes no para de pujar www

A més d'això, l'Eurocamara assenta les bases per regular els blocs www

I Kaspersky (un anti-virus) demana ajuda per un virus que l'extorsiona desprès de codificar-li informació www

Si es que aquest mon és la polla, però, demà el tema de conversa per a molts serà un altre.